Het nieuwe jaar is gearriveerd en met het nieuwe jaar komen natuurlijk ook nieuwe sieraden trends. Er zijn veel verschillende trends voor dit komende jaar dus voor ieder wat wils.

Parels

Een van de trends die wel vaker terugkomt is parels. Parels zijn er in allerlei verschillende kleuren, van een neutrale wit of zwart tot paarse of roze parels. Parels kun je verwerken in al je sieraden, ze zijn mooi in oorbellen of armbanden. In een armband zijn ze ook goed te combineren met andere armbandjes.

 

27,50 incl. BTW

17,50 incl. BTW

29,50 incl. BTW

19,50 incl. BTW

27,50 incl. BTW

Lange oorbellen

Een andere sieraden trend is lange oorbellen. De oorbellen worden zo echt een eyecatcher. Door je haar op te steken komen je lange oorbellen in de spotlight. Lange oorbellen kun je mooi combineren met een subtiele ketting of armband. Hieronder kun je wat lange oorbellen zien in verschillende kleuren.

 

25,00 incl. BTW

7,50 incl. BTW

25,00 incl. BTW

7,50 incl. BTW

25,00 incl. BTW

Minimalistische sieraden

Sieraden met een meer minimalistische look kunnen je look naar een hoger niveau brengen door subtiele tintjes. Smalle armbandjes of oorknopjes kunnen je net dat klein beetje extra geven aan je outfit. Je kunt gaan voor super minimalistisch en sieraden met swarovski steentjes in kristal of voor een vrolijk kleurtje gaan.

 

32,50 incl. BTW

9,50 incl. BTW

19,50 incl. BTW

7,50 incl. BTW

15,00 incl. BTW

Schakelarmbanden

Een andere leuke trend is schakelarmbanden. Schakelarmbanden komen in verschillende groottes. Van kleine schakels tot hele grote schakels, met bedeltjes en in verschillende kleuren. De schakelarmbanden kunnen een statement zetten of kunnen heel subtiel zijn afhankelijk van de grootte en de hoeveelheid hangers.

 

15,00 incl. BTW

24,50 incl. BTW

15,00 incl. BTW

24,50 incl. BTW

15,00 incl. BTW

Uiteraard zijn trends leuk maar passen ze niet bij jou stijl, ga dan lekker voor wat je leuk vindt. Uiteindelijk staan de sieraden die jij het leukst vindt jou ook het leukst.

Ze zorgen ervoor dat je straalt.