Anouk's creativity

The best gifts come in small packages

Webshop voor bijzondere illustraties op kaartjes en prachtige sieraden. Mooi om cadeau te doen of om zelf te houden.

Shop SieradenShop wenskaarten
Ansichtkaarten

Unieke ansichtkaarten

Handgemaakte ansichtkaarten in vele kleuren en thema’s. Ik haal inspiratie uit alles wat er om me heen gebeurt, van een leuke auto die voorbijrijdt, of een prachtige zonnebloem. Sommige kaarten zijn voorzien van een leuke of mooie tekst, anderen hebben alleen een afbeelding.

Kun je niet vinden waar je naar opzoek bent, stuur me dan een berichtje en kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Ansichtkaart happy b-day - bijen en lavendel. De ansichtkaart heeft een hand getekende afbeelding van lavendel en bijen en de tekst "Happy b-day". Ansichtkaart met achterop ruimte om te schrijven en ruimte voor een postzegel. De kaart is te zien op een houten achtergrond.
Sieraden

Hand gemaakte sieraden

Alle sieraden in de webshop zijn met de hand gemaakt. Ze zijn of met glaskralen, natuursteen kralen of Swarovski gemaakt. Er zijn sieraden in alle kleuren van de regenboog, dus voor ieder wat wils. Geef het cadeau, of hou het lekker voor jezelf.

Kun je niet vinden waar je naar opzoek bent? Stuur dan een berichtje via het contact formulier, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn. 

 

Categorieën

Sieraden

Handgemaakte sieraden met swarovski, natuursteen en glaskralen.

Ansichtkaarten

Handgemaakte waterverf prints en andere tekeningen en illustraties in vele kleuren en thema’s.

Winter 2020 Collectie

Ring met turquoise natuursteen. Verstelbare ring. Op de foto is de ring te zien om de ringvinger van een blanke vrouw, in de achtergrond is de natuur te zien.

Over mij

Mijn naam is Anouk Noordeloos en ik studeer Industrial Design Engineering, een master aan de Universiteit Twente in Enschede. Dit is een studie waarbij mijn liefde voor techniek en creativiteit bij elkaar komen. Maar daarnaast vul ik mijn vrije tijd ook graag met creatief werk. Zo ontwerp ik sieraden met de mooiste Swarovski kristallen en glas kralen en natuursteen en schilder ik prints met waterverf en maak ik digitale illustraties. Deze sieraden verkoop ik hier op www.anoukscreativity.nl/shop/ in de webshop. Als je bij mij sieraden of kaartjes koop dan steun je een klein bedrijf. 

Neem eens een kijkje op mijn instagram of facebook.

Anouk Noordeloos

Eigenaar

Contact

5 + 12 =

Handgemaakt & uniek

Alle sieraden zijn ontworpen door Anouk Noordeloos en daardoor uniek. Ze worden daarna met de hand in elkaar gezet voor jou.

Zo weet je zeker dat je iets bijzonders draagt!

Maatwerk mogelijk

Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent, of vindt je iets leuk maar wil je eigenlijk iets veraderen? Neem dan even contact op, dan kan ik een persoonlijk ontwerp voor je op maat maken.

Er is heel veel mogelijk, bijvoorbeeld met verschillende glaskralen, swarovski of natuursteen in vele kleuren.

Neem contact op voor meer informatie.

Altijd in cadeauverpakking

Alle sieraden worden mooi verpakt zodat je ze gemakkelijk aan iemand cadeau kan geven, of jezelf eens een cadeau kan doen. Heb je specifieke wensen voor een cadeauverpakking, bijvoorbeeld voor een gelegenheid als kerst of een verjaardag? Laat dit dan als opmerking achter bij je bestelling dan zorg ik dat de cadeauverpakking daar bij past!