Ansicht kaarten

Kaarten van illustraties

Toont alle 26 resultaten

Ansichtkaarten

Ik verkoop ansichtkaarten met veel verschillende stijlen. Zo is er voor ieder wat wils en voor iedere gelegenheid een kaartje. Van een kaartje voor een verjaardag of als iemand een oppepper nodig heeft en natuurlijk zijn er leuke kerstkaartjes. Er zijn ook kaartjes met vogeltjes erop. Er zijn ook kaarten sets te koop die wat goedkoper zijn dan als je de kaarten apart koopt.

 

Cadeautje

Ansichtkaarten zijn altijd een leuk cadeau. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en verschillende stijlen. Doe je ansichtkaart bij een sieraad op geeft alleen een kaartje. Of geef een hele set. De vogelkaarten bijvoorbeeld kunnen ook in een lijstje gedaan worden en als decoratie in huis worden geplaatst.

Handgemaakt & uniek

Alle ansichtkaarten zijn ontworpen door Anouk Noordeloos en daardoor uniek. Ze worden eerst getekend en in gescand of digitaal getekend. Daarna worden ze geprint op 300 grams BioTop papier. Elke ansichtkaart heeft een unieke tekening van eigen hand.

Zo weet je zeker dat je iets bijzonders krijgt!

Maatwerk mogelijk

Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent, of vindt je iets leuk maar wil je eigenlijk iets veranderen? Neem dan even contact op, dan kan ik een persoonlijk ontwerp voor je op maat maken.

Neem contact op voor meer informatie.

Geprint op duurzaam papier

Alle ansichtkaarten worden geprint door een drukker op duurzaam papier, dit papier heet BioTop papier en is gemaakt van afval hout. Het heeft een lichte gebroken witte kleur en een heel fijn zacht gevoel. Een prachtig papier een ook nog duurzaam, wat wil je nog meer!